Workshop social media en AVG

Veel vrijwilligersorganisaties en verenigingen maken gebruik van social media om hun activiteiten te verspreiden. Ook wordt er gebruik gemaakt van Clouds en platforms. Denk daarbij aan Google Drive, Dropbox en Onedrive om informatie snel te delen. Tegelijkertijd is vorig jaar de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. Hoe zit het dan? Mag je foto’s van een verenigingsactiviteit delen via Facebook? Mag je ledenbestanden voor iedereen toegankelijk maken voor Dropbox?

Om een antwoord te geven op die vragen organiseert Punt Welzijn in samenwerking met de SESAM academie een workshop over de AVG en social media. Tijdens de workshop krijg je antwoord op deze vragen en ook op specifieke vragen die hierover leven bij jouw vereniging.

De workshop vindt plaats op woensdag 4 september van 19.00 tot 21.00 uur in het Keenter Hart (Sint Jozefskerkplein 3 te Weert). Inloop is vanaf 18.45 uur en voor een lekkere kop koffie/ thee wordt gezorgd. De workshop is gratis. Aanmelden kan door een mail te sturen naar goedbezigweert@gmail.com.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *