1300 deelnemers bij lustrumeditie petanquetornooi Maaseik

Het internationaal Petanquetornooi in Maaseik dat dit weekeinde plaats vindt, telt 1300 deelnemers met 18 nationaliteiten.

Het is de vijfde editie dit jaar, een ware feesteditie dus.

Sinds de start groeit het Maaseiker petanque weekend elk jaar. Elk jaar worden ook nieuwe dingen aangekocht met de winst van de vorige editie. Dit jaar zijn dat een aantal schakelkasten, een tribune en een grote terrastent. Voor de gelegenheid aangevuld met een heuse cocktailbar.

De gasten verblijven in de regio, veelal op de accommodatie van Internaat Amigo. Die is perfect voor dit evenement en biedt onderdak aan 160 deelnemers. Daarnaast verblijven nog eens 200 mensen op de camping van het terrein langs de Diestersteenweg, terwijl anderen hun toevlucht zoeken tot een B&B of het aanpalende kasteel van Wurfeld.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *