75-jarigen Hamont halen herinneringen op in De Burg

Onlangs werden de 75-jarigen van Hamont gevierd.

1944: het staat in ieders geheugen gegrift, het einde van de tweede Wereldoorlog. “Niet zo simpel toen voor onze ouders, voor ons …nu 75 jaar later nostalgie”, klinkt het bij de 75-jarigen uit Hamont, geboren in dat jaar. In 1944 werden er 136 geboortes geregistreerd in Hamont. Op de scholen zijn ze met 117 leerlingen gestart. Op 3 augustus kwam een deel van die 75-jarigen samen.

“Niet alles komt ons ter oren, maar wel weten we dat er ons door de jaren heen 12 personen ontvallen zijn, waarvan de recentste Harry Vandeweyer op 6 mei 2019”, klinkt het. “Hij was de stuwende kracht van onze stuurgroep. We hebben gefeest op ons 50, 60 en 70 jaar. Sindsdien zijn we elk jaar samengekomen. Nu op ons 75ste ginen we naar De Burg, waar we genoten van een lekker etentje en een drankje.”

Foto: Jacqueline Joosten-Segers

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *