Maaseiker burgemeester wil problematiek rondom processierups internationaal aanpakken

Burgemeester Johan Tollenaere van Maaseik maakt zich de laatste weken sterk voor de bestrijding van de processierups. “Omdat diverse partijen inmiddels contact met mij hebben opgenomen, wil ik dit gebeuren graag op de internationale agenda zetten”, aldus de burgemeester.

Tollenaere denkt om samen met gedeputeerde Bert Lambrechts een conferentie in Maaseik te organiseren waar zowel België, Nederland als Duitsland deel van uit zou kunnen maken. “Ik wil het goed aanpakken, zodoende dat we eventueel ook voor simultaanvertaling zouden kunnen zorgen”, aldus burgemeester Tollenaere.

“De klok tikt. We moeten nu snel gaan handelen”, zo besluit de Maaseiker burgemeester.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *