Parkfeesten Dilsen kondigen zich weer aan

Van 19 tot en met 22 september organiseert de Stad Dilsen-Stokkem opnieuw de Parkfeesten in het kasteelpark in Dilsen.

Donderdag 19 september wordt gestart met de After Work Party. Hiervoor slaan de Stad Dilsen-Stokkem, Distoc en Unizo Dilsen-Stokkem opnieuw de handen in elkaar en organiseren een trendy After Work Party in de feesttent in het kasteelpark.

Samen met collega’s en vrienden kan men vanaf 18.00 uur genieten van een lekkere maaltijd. Aansluitend zal DOMINO het podium betreden en het feest laten losbarsten! Na het optreden zorgt DJ Luc Van Mechelen voor de nodige ambiance tot 00.00 uur.
Inkomkaarten kunnen in voorverkoop gekocht worden in het stadhuis, aan de balie van de afdeling WVC. Deze kosten € 15,00 inclusief buffet. Aan de kassa betaal je € 20,00.

De Devil Obstacle Run tenvoordele van het Kinder Kankerfonds en Pleegzorg Limburg zal vrijdag 20 september 2019
plaatsvinden, met allerlei obstakels en luchtkussens op het terrein. Na het succes van de vorige edities van de sponsorloop voor het goede doel, wordt tijdens deze Parkfeesten een Obstacle Run georganiseerd.
Verenigingen, bedrijven, inwoners, … kortom: iedereen wordt uitgedaagd om samen zoveel mogelijk rondes te lopen of wandelen. Deelname is gratis, maar het is de bedoeling dat iedere loper of wandelaar zich laat sponsoren voor de kilometers die hij zal lopen, de opbrengst gaat naar Kinder Kankerfonds en Pleegzorg Limburg.
Ook alle toeschouwers zijn van harte welkom om de lopers aan te moedigen en het goede doel vanaf de toog te sponsoren. In de feesttent kan men ook nog genieten van een optreden van de Ray James Big Band.

Comedy & Café staat zaterdag 21 september op het programma. Opkomend comedygeweld, oa uit Limburg, zal zorgen voor de invulling van het eerste deel van deze avond. Geniet en maak kennis met Rik Bosmans, Tom Melotte, Kjen Descheemaecker en Frank Geelen. Headliner van de avond is Raf Coppens met “de Grote Raf Coppens Show”.
Tijdens deze avond kan men ook kennismaken met het ruime cultuuraanbod van de afdeling welzijn, vrije tijd, cultuur (WVC) voor het werkjaar 2019-2020.

Zondag 22 september is er de Familiedag. Deze dag is het hoogtepunt van de Parkfeesten. Dit jaar maken ze er tegelijk een fit-dag van! Er zal dus weer voor elk wat wils te beleven zijn, ook voor wie houdt van het extremere werk!

Op het programma onder andere wervelende shows van Get Insane, bekend van Belgium’s Got Talent, heel wat leuke doe-activiteiten voor jong en oud, ‘Dilsen-Stokkem zingt’ met KF st. Martinus Dilsen en optredens van Dancemotion, Academie, en Mixed Martial Arts Dilsen.

In samenwerking met de Gezinsbond wordt er ook een leuk actief fit-dorp ingericht waar de focus ligt op leuk bewegen. Uiteraard wordt er ook weer een speciale kleuterzone voorzien voor de allerkleinste bezoekers.

Het is duidelijk dat alles weer aanwezig zal zijn om er, net als de voorgaande edities, een superdag voor jong en oud van te maken! Iedereen is hartelijk welkom tussen 13.00 en 18.00 uur.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *