Simonne Peeters stelt tentoon in Tongerlo

Vanaf 15 augustus stelt Simonne Peeters haar nieuwe schilderwerken in aquarel- en olieverf tentoon in Tongerlo.

Er is een opmerkelijke groei vast te stellen in heel haar oevre. Kijken naar haar werken is voelen met je ogen. In elk beeld neemt je brein wellicht een of meerdere kenmerken over van de kunstenares: een gevoel, een emotie, een detail, een onweerstaanbare aantrekkingskracht, een dromerige sfeer, een perspectief, een prachtig kleurenspel, een specifieke karakteristiek.

Haar werken doen je wegdromen naar het Zuiden. De warme middagzon streelt je ledematen door de lichte tinten van kleuren, de landschappen dompelen je onder in een specifieke natuur. Bovenal primeert de ziel die ze weet te scheppen in al haar schilderwerken. Een feest voor oog en hart.

Haar schilderwerken zijn te bewonderen van 15 tot en met 25 augustus tussen 14.00 en 18.00 uur in de Keyartstraat 1, Tongerlo-Bree.

Foto: Françine Drijkoningen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *