Automaatje is op zoek naar chauffeur en matchmakers

Automaatje is een vervoerservice waarbij vrijwilligers hun minder mobiele plaatsgenoten op verzoek vervoeren. Vrijwillige chauffeurs (Automaatjes) gebruiken daarvoor hun eigen auto. Het vervoer kan bijvoorbeeld een ziekenhuisafspraak, familiebezoek, uitstapje of bezoekje aan de kapper zijn. Met het doel om eenzaamheid te verlagen, inwoners weer deel te laten nemen aan de samenleving en mantelzorgers te ontlasten.

Om deze service ook in Weert uit te rollen zoeken Punt Welzijn en de ANWB enthousiaste autorijders die één of meerdere dagdelen per week willen rijden. Maar óók vrijwilligers die huisbezoeken af willen leggen en matches willen maken tussen een klant en een Automaatje.

Er zijn al een heel aantal inwoners in Weert die het project een warm hart toedragen en graag deel willen nemen. Belangstellenden kunnen dit online kenbaar maken.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *