Beachteam Neyens Belgisch kampioen beachvolleybal U14 jongens

Limburg boven op Nationale jeugdkampioenschappen beachvolleybal. Na het Limburgs en het Vlaams jeugdkampioenschap beachvolleybal bij de U14 jongens, won beachteam Neyens uit Maaseik afgelopen maandag ook het Belgisch jeugdkampioenschap in Knokke-Heist.

Ze wonnen al hun wedstrijden overtuigend met 2-0, waardoor ze zeker waren van de eindoverwinning. Een mooie bekroning na een heel jaar intensief en gedreven trainen! De trainers Kurt Soons (coach) en Ivo Saes van Beachvolley Support vertelden bijzonder tevreden te zijn.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *