Kinrooise clubs strijden om de fusiebeker

Komende zaterdag, 17 augustus, vindt de jaarlijkse strijd plaats om de fusiebeker in de gemeente Kinrooi. In het Blauwvoetstadion aan de Toekomststraat in Kessenich trappen de eerste teams van FC Maasland NO en HO Molenbeersel af om 17.00 uur.

De voorbije editie werd de strijd in Molenbeersel gewonnen door FC Maasland NO. Een sterk optreden van de Maaslanders bracht 0-4 op het scorebord. Wie de fusiebeker dit jaar zal meenemen, zal zaterdag bekend zijn.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *