Magische ontmoetingen tijdens kermis in Molenbeersel

Spiderman, de Sneeuwprinses en Sneeuwkoningin uit Frozen. Het zijn figuren waarmee men kennis kan maken tijdens de kermis in Molenbeersel. Op zondag 25 augustus staat dit gebeuren gepland tijdens de kermis die op een nieuwe locatie in het dorp zal plaats vinden.

Wegens onvoldoende ruimte op de vroegere locatie in de Kleine Scheurestraat in Molenbeersel en het feit dat daar de heraanlegging van de schoolomgeving gepland is, vindt Molenbeersel kermis vanaf nu plaats op de parking van GC De Stegel.

“De laatste zondag van augustus is het traditioneel kermis in Molenbeersel. Net zoals in Kinrooi is het een goed draaiende kermis waar veel te beleven valt. Het startschot wordt letterlijk gegeven met de kermiskoers en kermisloop op vrijdag. Tijdens de diverse wieler- en loopwedstrijden zal het centrum afgesloten zijn vanaf 16.00 uur. Er is een parkeerverbod om de omloop. Vertrek en aankomst is ter hoogte van kruispunt Weertersteenweg-Smeetsstraat. Verder gaat het parcours over de Weertersteenweg, Slichtestraat, Oudekerkstraat, Zandveldstraat en Zandbosstraat. Plaatselijk verkeer zal de omleiding ter plaatse moeten volgen. Voor De Lijn is er een aparte omleiding”, aldus Schepen Mark Hoedemakers van de gemeente Kinrooi.

Op het plan van de toewijzing van de standplaatsen, telt men tijdens de kermis een 24-tal foorkramers.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *