Jelle Bogie en Brecht Paesen winnen laatste jeugdwedstrijd van 2019

Op vrijdag 16 augustus werd de laatste jeugdwedstrijd van 2019 bij de Maasvissers in Geistingen gevist. Er kwamen 18 jeugdvissers voorbij de inschrijftafel.

Heel spijtig dat er zes vaste deelnemers niet bij konden zijn, maar deze wedstrijd was een uitgestelde jeugdwedstrijd en vele kindjes zijn op vakantie of hadden andere verplichtingen. Ook dit jaar heeft het jeugdbestuur en de vele vrijwilligers er alles aan gedaan om de kindjes een leuke avond te bezorgen.

Er waren acht deelnemers bij de knapen voor de laatste wedstrijd. Jelle Bogie viste een prachtige wedstrijd op plaats 80. Hij viste met de lange vaste stok en ving mooie baarzen en voorn voor een totaal gewicht van 1405gr. Hiermee werd hij winnaar bij de knapen.
Op de 2e plaats vinden we Tom Kunnen die weer zijn ding deed met de feeder op plaats 82, top gedaan.
Op de 3e plaats vinden we Niene Bogie terug (zus van…), zij had 630gr op plaats 81 en dit was genoeg voor de derde plaats.

Bij de miniemen kwamen er 10 deelnemers meedingen voor het podium. Brecht Paesen haalde verschroeiend uit met maar liefst 1715 punten en werd hiermee de verdiende winnaar bij de miniemen. Brecht kon de dikke baarzen vangen en maakte hiermee duidelijk het verschil. Brecht zat op plaats 76.
Op de 2e plaats staat Aerden Arjen die 1087 punten bijeen viste vanop plaats 93, mooi gedaan!
Op de 3e plaats staat Craeghs Jelle, ook hij ving een mooie dikke vis! Hij had 871 punten die hij gevangen had op plaats 86.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *