Kinrooise dag van de gehandicapten

Op zondag 29 september organiseert de gemeentelijke welzijnsraad van Kinrooi in samenwerking met KVG en ‘t Heemke een onvergetelijke dag voor de Kinrooise inwoners met een handicap. Zij zijn die dag samen met twee begeleiders welkom voor een gratis evenement boordevol leuke activiteiten: een broodjesmaaltijd in het Dorpshuis gevolgd door de populaire motorrit en bij terugkomst een frietje met een snack.

Mindervaliden die nog geen uitnodiging voor deze speciale dag ontvingen, kunnen deze aanvragen bij de dienst vrije tijd in GC De Stegel (eerste verdieping). Inschrijven kan tot en met 9 september. Motards die willen deelnemen aan deze tocht kunnen zich eveneens aanmelden bij de dienst vrije tijd in De Stegel.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *