Nieuwbouwproject Zielderveld opent op Dag van de Huurder

Tijdens de tiende editie van de ‘Dag van de Huurder’, zal op Zielderveld in Kinrooi een nieuwbouw geopend worden met 18 appartementen en 7 woningen.

Het project van Ons Dak, is van deze tijd met aanpassingen voor rolstoelgebruikers. “Op deze manier bieden we ouderen de mogelijkheid om in hun vertrouwde omgeving te blijven wonen”, aldus Koen Van den Bruel, directeur van Ons Dak.

De Dag van de Huurder, komende vrijdag, waarop het project officieel geopend zal worden door burgemeester Jo Brouns van de gemeente Kinrooi kent na afloop van de plechtigheid nog een gezellig samenzijn waarbij de bewoners getrakteerd zullen worden op en frietje met snack. Tevens krijgen huurders deze dag informatie over nieuwe projecten en geplande renovatiewerkzaamheden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *