Theatervoorstelling ‘Vergeten & Verzonken’

Ken je een oudere in je naaste omgeving die depressieve gevoelens heeft of bij wie sprake is van dementie? Herken je het gevoel dat je niet weet hoe je hiermee om moet gaan en hoe je hem of haar kan helpen? Je hebt in de gaten dat er iets niet in orde is met een ouder persoon en je vraagt jezelf af of dit ooit nog goed zal komen? Of merk je vanuit de omgeving onbegrip voor de situatie, met als gevolg onbeholpen of soms zelfs kwetsende reacties? Dan nodigt Punt Welzijn je graag uit voor de gratis theatervoorstelling ‘Vergeten en Verzonken’.

Punt Welzijn organiseert deze voorstelling in samenwerking met Setheater op maandag 23 september 2019. De voorstelling maakt het ongrijpbare, onbegrijpelijke en onbespreekbare van dementie en depressie bij ouderen voelbaar. Setheater duikt hiermee in emoties en reacties die depressie en dementie bij ouderen vaak oproepen.

Maandag 23 september 2019 wordt de voorstelling drie keer uitgevoerd, namelijk:
Voorstelling 1: om 14.00 uur.
Voorstelling 2: om 15.30 uur.
Voorstelling 3: om 17.00 uur.
De voorstelling duurt 25 minuten en vervolgens is er een nabespreking van 20 minuten.
Het vindt plaats in Theater De Huiskamer, Wilhelminasingel 10B te Weert.

Per voorstelling zijn 25 plaatsen beschikbaar en is gratis bij te wonen. Reserveren is noodzakelijk en vol=vol. Reserveren kan t/m 11 september 2019. De voorstelling is onderdeel van het Actieplan Senioren van Punt Welzijn. Punt Welzijn is er voor iedereen in de gemeente Weert en brengt mensen samen omdat je zo meer voor elkaar krijgt.

Voor meer informatie en/of reserveren van een plaats voor een voorstelling, kun je terecht bij Punt Welzijn.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *