Tele-Onthaal zoekt nieuwe vrijwilligers

De Limburgse afdeling van Tele-Onthaal is op zoek naar een tiental nieuwe vrijwilligers. Ze moeten een team van ongeveer 60 mensen versterken die de klok rond, zeven dagen op zeven de hulplijn openhouden.

Vorig jaar kreeg Tele-Onthaal Limburg bijna 14.000 telefonische oproepen binnen en 1700 chatoproepen, aldus Radio 2. De nieuwe vrijwilligers krijgen eerst een opleiding, nadien moeten ze minstens 1 dienst per week voor hun rekening nemen, 1 nachtdienst per maand en ze moeten zo nu en dan tijd vrijmaken voor opleidingen. De medewerkers van Tele-Onthaal krijgen vooral oproepen van mensen met relationele problemen of mensen die zich alleen voelen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *