22 Augustusstraat wordt donderdag officieel geopend

Molenbeersel

Het gemeentebestuur van Kinrooi nodigt alle geïnteresseerden uit voor de officiële opening van de 22 Augustusstraat in Molenbeersel, een straat die genoemd werd naar de datum waarop zich tijdens WO II op deze plek een verschrikkelijk drama afspeelde.

Op donderdag 22 augustus 2019 is iedereen om 15.00 uur welkom op de nieuwe verkaveling, bereikbaar via kruispunt Scheurestraat / Schurenbeemdstraat. Na enkele toespraken zal het straatnaambord onthuld worden.

Vervolgens is er een wandeling naar Weertersteenweg 423, de vroegere herberg ‘In de Dorstige Herten’, waar een infobord met het verhaal van 1944 onthuld zal worden. Tot slot is er een afsluitende receptie in GC De Stegel.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.