Buurtrestaurant Buurteluur opnieuw van start in Hamont-Achel

De zomervakantie loopt stilaan op z’n einde en dus zal de Hamont-Achelse jeugd vanaf begin september opnieuw op de schoolbanken zitten. Maar scholen zijn niet de enige plaatsen waar het terug zal bruisen. Ook buurtrestaurant Buurteluur schiet weer uit de startblokken. Dat betekent dat je twee keer per maand in leuk gezelschap een lekkere vers bereide maaltijd achter de kiezen kan slaan en dat tegen een budgetvriendelijke prijs.

Buurteluur heeft als doel mensen in een ontspannen sfeer dichter bij elkaar te brengen, zowel jong als oud. Een maaltijd kost € 9 en omvat soep, hoofdgerecht en dessert. Op tafel wordt er water (gratis) voorzien, al kan je zelf ook nog koffie, frisdrank, bier of wijn aankopen.
Nieuw dit jaar zijn de speciale avondedities van Buurteluur. Zo krijgt iedereen de kans om te komen genieten van een lekkere en gezonde maaltijd in een gezellige sfeer. Hierbij wordt ook extra aandacht besteed aan de kinderen. Deze avondedities van het buurtrestaurant gaan door woensdag 20 november 2019 (Hamont-Lo) en woensdag 30 april 2020 (Achel-Statie) telkens van 17.30 tot 20.00 uur. Voorverkoopkaarten voor deze edities zijn verkrijgbaar tot en met de zondag ervoor.

Het buurtrestaurant gaat twee keer per maand door. Vanaf september is dit niet langer de 2de en de 4de donderdag van de maand, maar de 1e en de 3de donderdag. De deuren openen om 11.45 uur, het eetmoment start om 12.00 uur en het einde is voorzien rond 14.00 uur.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *