Brochure GC De Stegel in de brievenbus

Deze week werd gestart met de bedeling van de nieuwe programmabrochure van GC De Stegel 2019-2020. Ieder Kinroois gezin krijgt een exemplaar huis-aan-huis bezorgd door fe lokale bedelers. Wie er volgende week nog geen ontvangen heeft, kan dat even melden bij de dienst vrije tijd via tel. 089-30.08.42.

De nieuwe brochure bevat àlle activiteiten – cultuur, theater, muziek, filmvoorstellingen, vormingen, workshops – tot mei 2020. Tickets bestellen kan bij de dienst vrije tijd in De Stegel of www.kinrooi.be.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *