Kim Clijsters gehuldigd door US Open

De Breese Kim Clijsters is woensdag 28 augustus gehuldigd door de organisatie van de US Open. Ze heeft vanaf nu een plekje in de Court of Champions.

Deze Court of Champions is een lijst met de grootste kampioenen van de US Open. De Breese tennisster laat weten immens trots te zijn met deze huldiging. “Er zijn weinig dingen waar ik meer bang voor ben dan het middelpunt van de aandacht zoals deze, maar ik ben enorm vereerd om deel uit te maken van het Open Court of Champions van US Open. Dit was het toernooi waar ik een paar belangrijke momenten in mijn leven heb geleefd, en het leven draait allemaal om deze geweldige momenten. Er zal altijd een speciale plek in mijn hart zijn voor deze Flushing Meadows.”

Foto: Facebook Kim Clijsters

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *