Inwoners Nederweert jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

Vijftig inwoners van Nederweert uit postcodegebied 6031 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners van Nederweert daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 8 september vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6.

Miranda (42) uit Nederweert is één van de gelukkigen die afreizen naar de studio in Amsterdam: “Ik neem mijn moeder mee naar de studio. Hartstikke leuk dat ik deze opname mag bijwonen, ik kijk altijd naar Miljoenenjacht. Ik heb geen speltactieken, mocht ik in de finale komen. Ik ga gewoon op geluk spelen. Het koffernummer dat ik zou kiezen, is nummer 9. Dat is mijn geluksnummer: ons zoontje is negen jaar, hij is in 2009 geboren en mijn partner en ik hebben op de 9e een relatie gekregen!”

In het najaar van 2017 was Nederweert ook al eens vertegenwoordigd bij Miljoenenjacht. Toen zaten vijftig Postcode Loterij-deelnemers uit hetzelfde postcodegebied (6031) in de studio. Hopelijk is het lot Nederweert deze keer beter gezind; in 2017 werden er geen grote geldprijzen gewonnen.

De vijftig inwoners van Nederweert zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners van Nederweert is zondag 8 september van 20.00-21.30 uur bij SBS6 te zien.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *