Herdenkingsplechtigheid bij Kapel van de Weerstand

Kapel van de weerstand Rotem Dilsen

Op zondag 1 september heeft om 10.30 uur de traditionele herdenkingsplechtigheid plaats aan de Kapel van de Weerstand in Rotem, voor de 130 oorlogsslachtoffers van de Tweede Wereldoorlog die in onze regio hun leven lieten voor vrede en vrijheid voor ons allen.

Deze keer zal het een bijzondere viering zijn. Ze vindt immers voor de 75ste keer plaats.
Ze wordt muzikaal verzorgd door het Koninklijk A-capella zangkoor St.-Cecilia uit Rotem. De Militaire Vriendenkring van Dilsen-Stokkem en de Koninklijke Schutterij St.-Monulfus en Gondulfus uit Rotem zullen aan het geheel het nodige cachet geven.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *