BinckBank Tour rijdt door Kinrooi

Op vrijdag 16 augustus passeert het parcours van de BinckBank Tour de gemeente Kinrooi. De BinckBank Tour start op maandag 12 augustus in Beveren en finisht op zondag 18 augustus halverwege de Muur van Geraardsbergen.

Nadat de race jarenlang Eneco Tour heette, is het de derde editie onder de naam BinckBank Tour. Het parcours biedt een mix van sprinterskansen, heuveletappes en een korte tijdrit. De enige meerdaagse World Tour-race van de Lage Landen begint twee weken na de finish van de Tour de France.

In Maaseik worden de renners omstreeks 13.30 uur verwacht. Ze rijden door Kinrooi centrum en gaan vervolgens via de Breeërsteenweg richting Kessenich, waarna ze verder rijden richting Nederland.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.