BinckBank Tour trekt vanmiddag door de regio

Vandaag, vrijdag 16 augustus rijdt het parcours van de BinckBank Tour door de regio. De vijfde rit tussen Riemst en Venray doet onder meer Maasmechelen, Dilsen-Stokkem, Maaseik en Kinrooi aan.

De BinckBank Tour startte op maandag 12 augustus in Beveren en finisht op zondag 18 augustus halverwege de Muur van Geraardsbergen.

Nadat de race jarenlang Eneco Tour heette, is het de derde editie onder de naam BinckBank Tour. Het parcours biedt een mix van sprinterskansen, heuveletappes en een korte tijdrit. De enige meerdaagse World Tour-race van de Lage Landen begint twee weken na de finish van de Tour de France.

In Maaseik worden de renners tussen 12.30 en 14.00 uur verwacht. Ze rijden over de Rijksweg/N78 en vervolgens via de Maastrichtersteenweg, de Stationsstraat, het Stationsplein naar de Bosmolenlaan, de Acht Meilaan en de Weertersteenweg. De eerste renners worden omstreeks 13.30 uur in Kinrooi verwacht. Vanaf de Weertersteenweg zal men door Kinrooi centrum rijden naar de Breeersteenweg richting Kessenich om daar aan de lichten links via de Venlosesteenweg richting Nederland te gaan.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.