Dirk organiseert rockfestival in eigen tuin

Met D-Rock organiseerde de 50-jarige Dirk op zaterdag 3 augustus een rockfestival in zijn eigen tuin in Reppel. De grote droom van Dirk was om bij zijn vijftigste verjaardag een rockfestival te organiseren in zijn eigen tuin.

Afgelopen zaterdag was het dan zover in Reppel. Met hulp van familie, vrienden en buren werd alles tot in de puntjes voorbereid. Samen zorgden ze voor een podium, een professionele geluidsinstallatie, een dansvloer, een mini-camping, parking en een chillruimte. Kortom: alles was zoals een echt festival hoort te zijn. Niets was aan het toeval overgelaten. Natuurlijk was er ook gezorgd voor drank en festivalfood.

Vier bands maakten hun opwachting in Dirks tuin: de Nederlands-Zeeuwse band Charades, JJR – die bij het rijk gevulde repertoire van CCR hun mosterd haalden, Among the Saints die de Schotse en Ierse sfeer op de Reppelse festivalweide bracht en DuuRein, als waardige afsluiter van DROCK. De bands gaven, elk in hun genre, het beste van zichzelf. De sfeer zat er al snel in en tot in de vroege uurtjes tot bij het gitaarakkoord werd er gefeest en gedanst.

Sommige bezoekers leefden zich uit op hun luchtgitaren, terwijl anderen steeds weer een overweldigende drumsolo uitvoerden. Dirk zelf gaf een prachtige solo op de triangel, wat zelfs een bisnummer opleverde. Het was genieten van begin tot einde en iedereen was Abraham Dirk dankbaar voor dit initiatief.

Foto: Henri Bots

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.