Kennismaken met de nieuwe burgemeester van Nederweert

Nederweert vlag

Birgit Op de Laak wordt op maandag 19 augustus in het gemeentehuis van Nederweert geïnstalleerd als de nieuwe burgemeester van Nederweert. Iedereen is welkom tijdens deze openbare bijeenkomst die duurt van 19.30 uur tot 21.30 uur. Ook tijdens de kermisdagen in de kern Nederweert (van 23 t/m 27 aug) kan iedereen persoonlijk kennis met haar maken.

De 57-jarige Birgit Op de Laak volgt Henk Evers op, die op 1 augustus met pensioen ging. De toekomstige burgemeester van Nederweert laat weten snel kennis te willen maken met inwoners. De kermis in Nederweert, die een paar dagen na haar installatie van start gaat, is een mooi moment om elkaar voor het eerst te ontmoeten.

De kermis start op vrijdag, maar de officiële opening is op zaterdag 24 augustus om 14.00 uur bij de autoscooter op het kermisterrein. Wethouder Koolen verricht, in aanwezigheid van burgemeester Op de Laak, het openingswoord. Daarna maken ze samen een rondgang over de kermis. Het gezelschap eindigt op het horecaplein. Iedereen is van harte welkom om hierbij aan te sluiten.

Op kermiszondag en -maandag staat de nieuwe burgemeester van 16.00 uur tot 17.00 uur bij de oliebollenkraam op de kermis. Zij nodigt inwoners van harte uit voor een ‘smaakvol’ praatje.

Bewoners die liever kennis met haar maken buiten het kermisgedruis kunnen zich inschrijven voor Tukking & Talking. Ze maken dan een rondje door Nederweert met de burgemeester in een Tuk Tuk. De ritten duren circa 10 minuut en lenen zich uitstekend voor een één-op-één kennismaking met burgemeester Op de Laak. De ritten vinden plaats tussen 17.00 uur en 20.00 uur. De start is vanaf het Raadhuisplein.

Iedereen die op deze informele en leuke manier kennis wil maken met burgemeester Op de Laak stuurt voor (uiterlijk) dinsdag 20 augustus een mailtje naar bestuurssecretariaat@nederweert.nl. Na opgave informeren we de deelnemers over het exacte startpunt en het tijdstip waarop men is ingedeeld.

Op dinsdag 27 opent wethouder Cuijpers om 13.00 uur de prikkelarme kermis op het Raadhuisplein. Deze middag is speciaal voor kinderen en volwassenen die moeite hebben met fel licht en harde muziek. Na de opening maakt onze nieuwe burgemeester, samen met wethouder Cuijpers een rondgang over de prikkelarme kermis. Ook daar kan iedereen aansluiten en meelopen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.