Kermis Nederweert komt er weer aan

Van vrijdag 23 tot en met dinsdag 27 augustus staat Nederweert in het teken van de jaarlijkse kermis. Behalve gave attracties en een aantrekkelijk horecaprogramma kan iedereen dit jaar kennismaken met onze nieuwe burgemeester, Birgit Op de Laak. Daarnaast vieren we een bijzonder jubileum. De prikkelarme kermis vindt voor de vijfde keer plaats. Tenslotte sluit de kermis voor het eerst af met een spectaculaire lasershow.

De grote Nederweerter kermis betekent plezier voor jong en oud uit heel Nederweert en omstreken. Tijdens de kermisdagen staan de attracties en kramen opgesteld op de Geenestraat, het Raadhuisplein en de parkeerplaats naast het gemeentehuis aan de Burg. Hobusstraat. Je kunt er zwieren, zwaaien, griezelen, iets lekkers eten én prijzen winnen. Kermis is een volksfeest bij uitstek waar je heerlijk kunt ontspannen en waar toch een gezonde spanning heerst. Ook dit jaar is er een mooi aanbod aan attracties samengesteld.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.