Na tweede Bastionfestival komt er een derde

Een groot succes, daarvan spreekt de organisatie van het tweede Bastionfestival, dat afgelopen weekeinde in Kessenich werd gehouden. In totaal kwamen 6.500 bezoekers naar het festival. Er wordt zelfs al een derde festival aangekondigd.

Vele bezoekers wisten, evenals grote namen op het podium, een weg te vinden naar de Maasplassen in Kessenich, waar afgelopen weekeinde het tweede Bastionfestival werd georganiseerd. Stan van Samang, Level Six, Les Truttes, Willy Sommers, Laura Tesoro, Lil Kleine, DJ Boyd. Het zijn enkele namen die zaterdag 10 en zondag 1 augustus optraden in Kessenich. “We hebben wederom kunnen rekenen op vele verenigingen om een helpende hand toe te steken, dat sterkt voor een derde editie”, aldus Maico Houben van de organisatie.

Foto: Fiel Cosemans

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Na tweede Bastionfestival komt er een derde”

  1. Keigoede muziek, goed georganiseerd komen volgend jaar zeker terug leg al maar 2 combitickets voor ons opzij??????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *