Oogcafé Weert gaat weer van start

De vakantieperiode loopt stilletjes aan tegen het einde en de meesten zijn weer terug op het honk. Het gewone dagelijkse leven neemt ons weer in bezit, maar de herinneringen zijn nog levend.

Op donderdag 22 augustus gaat men stoere vakantieverhalen ophalen in het Oogcafé. Nu heb je uiteraard beroepsvertellers die alles een beetje kleurrijker maken en Piet Poell is daar zeker meer dan bedreven in.

Piet heeft dan ook al een aardig aantal boeken op zijn naam staan en kan de pen nauwelijks laten liggen. Op Facebook schrijft hij een wekelijkse Column met niet mis te verstane opinie. Waarvan er een aantal gebundeld zijn in ‘à la lanterne’, zijn vooralsnog laatste boek.

Piet mag ook graag reizen door Spaanstalige landen. Zijn Colombiaanse vrouw zal zeker een drijvende factor zijn en familiebezoek brengt je dan al snel op beruchte wegen in een voor Nederlandse begrippen duistere staat. Colombia is van een overweldigende schoonheid wat betreft natuur, alleen ook zeer omstreden vanwege de drugsmaffia en de FARC een communistische revolutionaire beweging.

Soms heb je van die muziekinstrumenten waar je nog nooit van gehoord hebt. Ze komen van verre oorden en worden ontdekt door onverwachte spelers. Mariëlle is een vaste bezoeker van ons Oogcafé en bespeelt de theremin vol overgave. Dit van oorsprong Russisch instrument is elektronisch en het geluid houdt het midden tussen een warme vrouwelijke operastem en een cello of viola.

We genieten dus nog wat zomers na in Spaanse passie en Russische melancholie. Het Oogcafé zal doorgangvinden bij buurthuis Fatima, Nieuwstraat 11 te Weert tussen 14.00 en 17.00 uur.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *