Samen in beweging met Line dance voor beginners

Na het overweldigende succes van het Line Dancen in BeekCwartier start er in het najaar opnieuw een groep beginners op de donderdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur. Een mooie kans om gezellig samen in beweging te komen via Punt Welzijn.

Gestart wordt op 26 september met een gratis proefles. Na de proefles kan men zich inschrijven voor de eerste cyclus. Die bestaat uit 11 lessen, prijs per les is € 3,-, en dient bij aanvang van de cyclus contant voldaan te worden of via een éénmalige machtiging.

Line dance is een dansvorm die gedanst wordt in rijen. Elke dans heeft een eigen patroon en wordt op verschillende soorten muziek uitgevoerd. Muziekstijlen als tango, rumba, disco, salsa etc. passeren de revue. Deze dansvorm is geschikt voor alle leeftijden.

Men kan al een kijkje nemen tijdens Cultureel lint op 22 september van 13.30 tot 14.00 uur op de Nieuwe Markt. Inschrijven kan online.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *