Veel mensen geven bloed in Maaseik

Bij het bloed doneren in Maaseik zijn woensdag 21 augustus 50 personen gekomen. “Het 2aren voornamelijk bekende gezichten, vijf waren volledig nieuw”, zo laat Martin Meyssen van het Rode Kruis Maaseik weten.

De bloed donatie is meerdere malen per jaar in Maaseik.

Er was ditmaal wel een kleine storing voordat men kon starten. “Helaas werden wij deze avond op de bloedcollecte geconfronteerd met een technische probleem met de PC’s van de aanwezige geneesheren van het donocentrum, waardoor de eerste afname pas kon plaatsvinden om 19.00 uur i.p.v. 18.00 uur. Enkele mogelijke donoren hebben daarop verkozen om vroegtijdig huiswaarts te keren”, aldus Meyssen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *