Jos De la Haye draagt secretariaat vc GREENYARD Maaseik over

Secretaris Jos De la Haye van vc GREENYARD Maaseik heeft de werkzaamheden overgedragen aan Maaseikenaar Patrick Martens. De la Haye kan terugkijken op 55 jaar lidmaatschap bij de vereniging maar is nog niet helemaal uitgespeeld.

Toen Jos (°1946) in ’64 zijn middelbaar bij de Kruisheren afrondde, transfereerde hij meteen van de legendarische collegeploeg naar het nog jonge Mavoc Maaseik. Hij zou er 10 jaar volleyen, tot in 2e nationale.

In ’74 stapte hij als vanzelf over naar het clubbestuur. Het secretariaat paste hem als een handschoen, maar in ’92 (Maaseik was toen net begonnen aan zijn indrukwekkende reeks landstitels) heeft hij ongetwijfeld eens diep gezucht van opluchting toen Marc Vermeulen in dienst kwam en hem een heel pak van dat secretariaatswerk uit handen nam.

Jos De la Haye bleef tot vandaag officieel secretaris van de club, maar iedereen kent hem vooral als terreinafgevaardigde en begeleider van de scheidsrechters.

55 jaar bij de club: 10 jaar als speler, 45 jaar als bestuurslid. Ook in de toekomst zal hij met plezier zijn taken blijven vervullen binnen de club. Voor de eindverantwoordelijkheid van de functie van secretaris past hij voortaan echter. Deze fakkel wordt nu overgedragen.

GREENYARD Maaseik stelt vandaag dus met genoegen officieel zijn nieuwe secretaris voor: Patrick Martens (°1969), Maaseikenaar in hart en nieren, is eveneens door en door vergroeid met vc GREENYARD Maaseik. Patrick was jarenlang ploegbegeleider, is al tien jaar actief in het jeugdbestuur en is intussen bijna even lang een sleutelfiguur in het communicatieteam en het ICT-universum.
Met Patrick Martens als secretaris en Marc Vermeulen als zijn ervaren sidekick, zijn het secretariaat, de administratie, de communicatie en de ICT van de club in goede handen, zo reageert de club.

Foto: vc GREENYARD Maaseik

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *