Ruim 300 inschrijvingen voor Dauwwandeling Landelijk Gilde Molenbeersel

Zondag 1 september organiseerde Landelijke Gilde Molenbeersel hun jaarlijkse Dauwwandeling. Deze activiteit waarbij de deelnemers na een verkwikkende ochtendwandeling van 5 of 10 kilometer verwend worden met een uitgebreid ontbijtbuffet, kent ieder jaar een enorm succes. Met maar liefst 325 inschrijvingen werd het record van vorig jaar alweer ruim overschreden.

Het vertrek, aankomst en ontbijt vonden plaats bij het prachtige bedrijf ‘Kinrooi Geit’ op de Hubensstraat 15 te Molenbeersel, uitgebaat door Rob Schabon. Naast de wandeling en het ontbijt konden de deelnemers dus ook nog eens gaan kijken naar het melken van de honderden geiten. ‘Kinrooi Geit’ heeft voor bezoekers trouwens een speciaal ingerichte ruimte die steeds vrij toegankelijk en van waaruit men een mooi uitzicht heeft op de melkerij en de stallen.

Voor de deelnemers werd weer een overheerlijk en zeer uitgebreid ontbijt, of beter ‘een zéér uitgebreide brunch, klaargemaakt door de bestuursleden van Landelijke Gilde Molenbeersel met voor iedereen wat wils. Ook was er speciale aandacht voor het gezinsvriendelijk karakter van deze activiteit. Zo werd er op gelet dat de korte wandelroute geschikt was voor kinderbuggy’s, was er een springkasteel, een speelhoek met kleurplaten en voor de allerkleinsten een verzorgingshoekje voor eventuele sanitaire verplichtingen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *