Gemeente Weert heeft een nieuwe website

stadhuis gemeentehuis weert

De gemeente Weert heeft een nieuwe website. Een nieuw, overzichtelijk design en nóg betere online dienstverlening voor onze inwoners. Bij het bouwen en inrichten van de nieuwe website is men op de stoel van de inwoner gaan zitten. Waar zijn inwoners naar op zoek? Vanuit daar is men aan de slag gegaan.

Er is online een ‘rondleiding’ te zien.

De hele structuur van de website is aangepakt. Vanaf de basis heeft men onderwerpen opnieuw ingedeeld. De website is gebouwd volgens het ‘toptakenprincipe’. Dat houdt in dat de onderwerpen waar inwoners het meest naar zoeken, bovenaan staan. De belangrijkste informatie is dus het makkelijkst te vinden. Tessa Geelen, wethouder Communicatie: “De nieuwe website draait volledig om datgene waar inwoners naar op zoek zijn. We houden het zoekgedrag continu in de gaten en zorgen dat de juiste onderwerpen bovenaan staan. Een mooie stap in onze online dienstverlening!” Door de nieuwe, betere zoekfunctie kom je ook nog eens sneller op de juiste pagina terecht. Vanuit de zoekbalk kun je namelijk meteen doorklikken naar de gevonden suggesties.

De nieuwe website is gebruiksvriendelijk op alle apparaten: computer, tablet en smartphone.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *