Neos Maaseik viert feest

De Maaseiker seniorenvereniging probeert telkens een Maaseiker horecazaak uit te zoeken, waar uiteraard voldoende ruimte is voor de club, om hun jaarlijkse zomerfeest te laten plaatsvinden. Dit jaar werd er gekozen voor restaurant De Buren.

Na de gezellige receptie op het terras met heerlijke hapjes en een drankje gingen de aanwezigen binnen aan tafel voor een heerlijk driegangenmenu. De NEOS-leden kregen er hun eigen keuzes geserveerd en dit tot ieders tevredenheid. Er werd zowel van de overheerlijke gerechten als van de goede bediening genoten.

Tussendoor werd ook nog het programma van het nieuwe werkjaar toegelicht. Met aandacht voor culturele activiteiten, bedrijfsbezoeken, stadsbezoeken, meerdaagse reizen, daguitstappen en sportieve activiteiten is het weer een boordevol programma geworden.

Foto: Nico Peeters

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *