Goede Doelen Bridge Drive voor Haïti

Op 27 augustus organiseerde Beau Bridge Club uit Dilsen-Stokkem een Goede Doelen Bridge Drive. Het evenement bracht 2.000 euro. Dat geld gaat naar ‘Help Haïti Leven’.

Help Haïti Leven is kort na de aardbeving op het Caraïbische eiland in 2010 opgericht in Maasmechelen. “Door het schoolgeld voor 83 jonge kinderen tot 18 jaar en studenten aan de universiteit op ons te nemen, ontlasten we de financiële druk op deze jonge gezinnen waardoor er meer geld overblijft voor basisbehoeften zoals voedsel en welzijn”, aldus de organisatie.”

Zo draagt Help Haïti Leven haar klein steentje bij om ongelijkheid, armoede en honger in deze regio te bestrijden. In het bijzonder richt HHL zich op kinderen en gezinnen in kwetsbare situaties. Elk kind verdient kansen om te studeren. Studeren stimuleert de integrale groei van het kind waardoor het in staat is zijn eigen leven in handen te nemen. Hoop stimuleert de integrale groei van het kind. kinderen en jongeren dienen hoop te krijgen op een mooie toekomst opdat ze in staat zijn tot actie en verandering.”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *