Jeugddorpsraad Stramproy heeft weer een nieuwe activiteit gepland

Pastoor Greymansstraat Stramproy

De Jeugddorpsraad van Stramproy heeft de smaak te pakken. Nadat ze onlangs nog actief waren op de Kunstroute, komt er de komende week weer een eigen activiteit.

De Hapjes & Sapjes tocht van 2018 was een succes, en nu lijkt er weer zo’n mooie activiteit aan te komen. Ze hebben zelf 2 escape-rooms gebouwd. Dat is een soort kamer, waar je als team in opgesloten wordt, en met het uitvoeren van opdrachten weer uit kan komen. Erg populair deze escape-rooms, en nu zijn er twee gebouwd in het eigen dorp, door de eigen jeugd.

In totaal 16 teams doen mee dit weekeinde, en zullen proberen alle opdrachten, aanwijzingen, hints, en tips met gezond boerenverstand op te lossen. Als dat lukt kan de kamer geopend worden, en scoor je punten.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *