Lage Landenlijst komt naar Kinrooi en Maasgouw

c

Op zaterdag 14 september gaan Radio 1 (B), Omroep Brabant, L1 en Omroep Zeeland (NL) opnieuw op zoek naar het beste Nederlandstalige lied. Ze doen dat steeds met een uitzending op locatie, en dat is voor deze editie het RivierPark Maasvallei geworden, meer bepaald het voetveer van Ophoven-Ohé en Laak. Welke plaats is immers meer symbolisch voor de samenwerking tussen twee landen, dan dit sympathieke voetveertje tussen twee prachtige Maasoevers?

De uitzending loopt tussen 09.00 en 18.00 uur. Er zijn enkele live-optredens van Nederlandstalige artiesten, het voetveer is die dag gratis, en MaasVerkenners wachten de aanwezigen op met info over wandelen, fietsen, natuur… in het RivierPark Maasvallei.

Om 18.00 uur eindigt men met een gezamenlijke drink voor de partners. Burgemeester Jo Brouns (B), burgemeester Stef Strouns en wethouder Johan Lalieu (NL) van de gemeenten Kinrooi en Maasgouw sluiten de dag af in Ophoven.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *