Kortverblijf ook mogelijk in Woonzorgcentrum Zorgvlied

Woonzorgcentrum Zorgvlied in Molenbeersel beschikt met haar Centrum Voor Kortverblijf (CVK) over vier woongelegenheden kortverblijf. Met kortverblijf wil Zorgvlied tegemoetkomen aan een tijdelijke behoefte aan opvang van ouderen of aan een kortdurende behoefte aan totaalzorg.

In de eerste plaats is het kortverblijf bedoeld voor bewoners van de gemeente Kinrooi maar ook personen van omringende gemeenten of steden komen in aanmerking.

Kortverblijf staat open voor gebruikers vanaf 65 jaar. Een verblijf duurt minimaal zeven dagen en maximaal dertig dagen. Een opgenomen persoon kan een aanvraag indienen tot verlenging van zijn verblijf, in principe tot maximaal zestig aanéénsluitende dagen. Kortverblijf kan voor maximaal negentig dagen per kalenderjaar in eenzelfde centrum.

Meer informatie is online verkrijgbaar.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *