Oefening brandweer en politie in centrum Susteren

Brandweer

De brandweer en politie houden op maandagavond 16 september een grote oefening in Susteren. De oefening is in en voor de voormalige Rabobank, rondom de Molenlaan-hoek Stiftstraat. De omgeving wordt, ook voor verkeer, op deze avond tussen 18.30 uur en 21.30 uur afgezet met dranghekken.

De brandweer Susteren oefent dan namelijk samen met de brandweer Born. Beide brandweerposten willen de samenwerking verbeteren en vinden het belangrijk om met en van elkaar te leren en te weten waar de sterke of zwakke punten liggen. Daarnaast oefent de brandweer samen met de politie. De politie maakt tijdens de oefening gebruik van oefenvuurwapens. Deze oefenvuurwapens maken hetzelfde geluid als echte vuurwapens en zorgen ervoor dat er realistisch geoefend wordt.

Omwonenden moeten er rekening mee houden dat tijdens de oefening enkele wegen tijdelijk zijn afgesloten en er tijdelijk overlast kan zijn. Ook is de kans aanwezig dat een drone wordt ingezet om beelden te maken van de oefening. Deze beelden worden gebruikt voor oefendoeleinden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *