Sluiting pand in Weert na aantreffen soft- en harddrugs

Burgemeester Heijmans van Weert heeft besloten een bedrijfspand aan de Vliesvenweg in Weert voor drie maanden te sluiten. Dit gebeurt nadat in het pand een in werking zijnde hennepplantage werd aangetroffen.

De politie trof de hennepplantage in dit pand op 17 mei 2019 aan. Daarom wordt het pand vanaf 12 september voor drie maanden gesloten. Tot die tijd is het verboden het perceel of het pand te betreden. Met deze tijdelijke sluiting wil de gemeente Weert een eind maken aan druggerelateerde activiteiten vanuit deze locatie.
De sluiting gebeurt op basis van artikel 13b van de Opiumwet (Wet Damocles) en het vastgestelde gemeentelijk beleid (Damoclesbeleid).Deze regels geven de burgemeester de mogelijkheid drugspanden te sluiten.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *