Stramproyenaar Jo Roelofsen is beste amateur appelvlaaienbakker van Limburg

Door Dagblad de Limburger is een wedstrijd gehouden voor amateur vlaaienbakkers. Deze moesten een klassieke appelvlaai bakken, die door een deskundige jury beoordeeld werd. En de winnaar werd Jo Roelofsen, een heel bekende amateur bakker in Stramproy.

Jo is namelijk nauw betrokken bij het bakhuis van de Nijsmolenbuurt. Zo heeft hij met alle mensen van het bakhuis tijdens de afgelopen Kunstroute ‘Mooi Rooj’ in totaal 53 vlaaien gebakken. Met zoveel training was hij in topvorm, en wist dus Limburgs beste te worden dit jaar.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *