Neos Bree opent feestend het werkjaar 2019-2020

Neos Bree opende onlangs het nieuwe werkjaar 2019-2020. Dit had plaats in de mooie zonovergoten tuin van het Mussenburghof.

Het bestuur heette de 70 aanwezigen hartelijk welkom en tijdens het aperitief met hapjes heette voorzitter Louis iedereen welkom en stelde hij de talrijke nieuwe leden een voor een voor.

Na het welkomstwoord werd aangeschoven aan het barbecuebuffet. Er was een ruime keuze aan vlees en vis en een uitgebreide groentetafel. Tussen de barbecue en het dessertbuffet werd dan het nieuwe jaarprogramma met een leuke powerpoint ludiek door Louis en Guy aan de leden voorgesteld. Het bevat voor iedereen wat wils: informatieve daguitstappen, aantrekkelijke lezingen, bedrijfsbezoeken, muzikale avonden, een buitenlandse reis en niet te vergeten de wekelijkse fiets- en wandeldagen en natuurlijk de sfeervolle feestjes. Na een leuke, smakelijke en hartverwarmende namiddag ontvingen de leden een ledenkrant en een folder met daarop de vele activiteiten van 2019-2020.

Foto: Louis Coonen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *