Maaseik gaat terug in de tijd met de Historische Koetsenparade

In het centrum van Maaseik was het al de hele zondag een komen en gaan van bijzondere koetsen. De Historische Koetsenparade met diverse nevenactiviteiten trok vanmiddag door de straten van groot Maaseik.

Auto’s maakten plaats voor de mooiste paardenkoetsen en het stadhuiscarillon nam de muziek over. Men waande zich 100 jaar terug in de tijd. De koetsiers waren uitgedost in historische klederdracht en prachtige hoeden en creolines.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *