Weerter korennacht kent sfeervolle eerste editie (video)

Je loopt door het centrum van Weert van het ene koor naar het andere koor. Dat was het idee dat achter de eerste editie van de Weerter Korennacht zat. Zaterdag 14 september werd dit gebeuren met zes koren in het centrum van Weert georganiseerd.

Mannenkoor Aodemnoët uit Kessel, Kamerkoor Cantate uit Venlo, Vocaal ensemble Genti en Cantarella uit Weert, Kamerkoor Limburg, Gemischter Chor Thalia, uit Ebernhahn (D) en Vivace uit Weert verzorgden elk enkele optredens op een drietal locaties.

De organisatie geeft aan terug te kijken op een geslaagde eerste editie.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *