Sint-Martinuskoor Kinrooi op daguitstap naar de Kempen

 

Op zaterdag 14 september trok het Sint-Martinuskoor van Kinrooi, samen met sympathisanten naar de Kempen, om er naar tweejaarlijkse gewoonte weer een mooie dag te beleven. De keuze was gevallen op Geel en Turnhout.

Ze vertrokken met de bus richting Geel waar er eerst een stuk taart en koffie werd gedronken in het Atrium om dan te beginnen aan een culturele rondleiding in het Gasthuismuseum. Het koor zong er eerst een lied in de Gasthuiskapel en na een goed gegidste rondgang werd de rit verdergezet richting Oud-Turnhout waar er een lekkere lunch voorzien was in het Corsendoncks Hof, vlak bij de gekende Priorij.

Vandaar ging het verder naar het Nationaal museum van de speelkaart waar het volledige drukproces van vroeger tot nu werd gedemonstreerd. Hierna werd er een wandeling gemaakt via het kasteel van de Hertogen van Brabant naar het begijnhof (Unesco Werelderfgoed).

Na dit alles was er gelegenheid om een terrasje te doen in de omgeving van de Grote Markt met een streekbiertje, en nog even na te kaarten over het verloop van deze mooie dag.

Foto: Jean-Pierre Paredis

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *