Maaseikenaar lanceert gezonde snack

Kevin Kurylak woont in hartje Maaseik en is een jonge kok. Hij werkte al in sterrenrestaurant Vivendum* en Oud Sluis*** en lanceert nu een eigen en gezond tussendoortje. Dit onder de naam ‘Bunch’.

‘Bunch’ ontstaat naar aanleiding van zijn liefde voor lekker en gezond eten. Als jonge professionele kok, vindt hij het huidige aanbod aan snacks, bijzonder saai en eentonig. Daarom speelde hij al lang met het idee om zelf iets te ontwikkelen, te produceren en op de markt te brengen. Nu is het zover.

‘Bunch’ bars worden gemaakt van biologische noten, pitten, zaden en gedroogd fruit … zonder toegevoegde suikers. Geen E-nummers of additieven en geen gluten of lactose. Puur natuur en 100% vegan.
Het gaat om zogenaamde raw of rauwe repen en dat is een bewuste keuze. Door de koude (rauwe) bereiding behouden alle ingrediënten hun vitaminen en mineralen maximaal. Dit in iedere combinatie want Kevin ontwierp 3 verschillend samengestelde Raw Bars. Net zoals de herkenbare vorm en verpakking. Want naast gezondheid staat beleving voorop.

De smaak kan men aanstaande zaterdag ontdekken tijdens de boerenmarkt in Maaseik. Op de Bosstraat kan men proeven van de eigenzinnige creatie van deze jonge Maaseikenaar. Zijn verantwoord tussendoortje zal vanaf dan ook te koop zijn bij Lekker Lokaal.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *