Politie lost schot in Molenbeersel

politie Carma

In de Hezerstraat in Molenbeersel is donderdag 19 september een schot gelost door Politie CARMA omdat een bestuurder op de politie trachtte in te rijden.

Rechercheurs van Politie CARMA voerden donderdagnamiddag een huiszoeking uit in een woning in de Hezerstraat. De huiszoeking kaderde in een lopend onderzoek inzake verdovende middelen. Omstreeks 15.00 uur kwam een voertuig achterom gereden aan de woning.

De bestuurder werd aangemaand te stoppen maar negeerde de bevelen en trachtte in te rijden op de rechercheurs. Hierop werd door de politie een schot gelost. De bestuurder vluchtte weg. De achtervolging werd nog ingezet, maar de verdachte kon niet meer aangetroffen worden. Het gaat om een voortvluchtige verdachte uit het onderzoek, die bij de politie reeds gekend is.

Politie CARMA spoort de man op en voert verder onderzoek.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *