Kristien Kerkhofs als nieuwe directeur aan de slag bij Welzijnsregio Noord-Limburg

Vlag Limburg België

Kristien Kerkhofs is de nieuwe directeur bij Welzijnsregio Noord-Limburg. Zij volgt er Guido Vrolix op, die sedert 1 juli 2019 met pensioen is. Guido was directeur sinds 2003, meteen de operationele start van Welzijnsregio.

Kristien woont in Oudsbergen maar heeft haar roots in Hamont-Achel en is op deze wijze goed vertrouwd met het reilen en zeilen in de regio.

Zij werkte voorheen bij de Provincie Limburg in verschillende opdrachten zoals de coördinatie en ondersteuning van het lokaal gezondheidsoverleg. De voorbije tien jaren werkte ze als coördinator voor het Educatief Centrum en was ze als stafmedewerker verantwoordelijk voor het thema aansluiting onderwijs-arbeidsmarkt.

Dit zijn zowel inhoudelijk als vanuit het opgebouwde netwerk met lokale besturen en diverse partners binnen tewerkstelling, onderwijs, gezondheidszorg en welzijn waardevolle aanknopingspunten voor de functie van directeur bij Welzijnsregio Noord-Limburg.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *