Mantelzorgcafé in Kinrooi

De gemeente Kinrooi is erg trots op alle mensen die dagelijks, wekelijks of maandelijks bezig zijn als mantelzorger. Maar om goed voor een ander te kunnen zorgen, moet je als mantelzorger ook goed voor jezelf zorgen. Hoe kan je dat doen? Door regelmatig te zorgen voor een adempauze.

Hoe? Dat komt Ons Zorgnetwerk uitleggen tijdens een gratis mantelzorgcafé op dinsdag 8 oktober om 14.00 uur in het theatercafé van GC De Stegel. Info en inschrijven bij de dienst zorg en ouderen via 089 77 86 74.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *