Nieuwe opzet kermis Geistingen slaagt

Het gemeentebestuur van Kinrooi heeft succes met de nieuwe weg die ingeslagen is voor het kermisbeleid in de gemeente. Waren eerder de kermis nieuwe stijl in Molenbeersel en Kinrooi al geslaagd te noemen, afgelopen weekeinde was bij de opening van de kermis in Geistingen ook veel volk op de been die positief reageerden op de vele activiteiten.

Naast de foorkramers was er ook gezorgd voor ambiance met onder meer op zondag een braderie. “We zijn bijzonder tevreden en gaan dit nu evalueren en zullen bekijken hoe we deze kermis naar de toekomst toe nog aantrekkelijker kunnen maken”, aldus bevoegd schepen Mark Hoedemakers.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *